Asiakaslupaus

10 syytä miksi valita meidät

1. Meille tärkeintä on että asiakkaamme saavat hyvää ja asiantuntevaa palvelua ja lähtökohtana tuotteen valinnalle on aina asiakkaan tarpeet ja käyttötarkoitus. Asiantuntijamme suosittelevat asiakkaille vain heidän tarpeitaan vastaavia tuotteita.

2. Pyrimme valitsemaan kauppaamme aina hinta-laatusuhteeltaan parhaimmat tuotteet. Testaamme itse tuotteitamme, jotta osaamme niitä myös suositella asiakkaillemme.

3. Voit luottaa aina tuotekuvauksiimme. Pyrimme aina kertomaan mahdollisimman tarkkaan kaiken oleellisen tuotteesta, jotta Sinun on helpompi tehdä valintoja tuotteiden välillä. Jos kuitenkin joku tuotteen oleellinen tieto puuttuu, kerrothan meille niin selvitämme asian.

4. Tuotteiden vaihto ja palautus on aina Sinulle maksutonta. Vaihto- ja palautusaika on jopa 30 päivää. Takuu, vaihto ja palautusprosessi sujuu meillä todella nopeasti.

5. Tuotteidemme laatu on huippuluokkaa, josta kertoo se että alle 1% tilauksistamme johtaa reklaamaatiokäsittelyihin.

6. Meiltä löytyy kaikki yleisimmät maksutavat, joista voit valita itsellesi kaikkein sopivimman vaihtoehdon.

7. Meille tyytyväinen asiakas on tärkeintä ja vastaamme mielellämme kaikkiin vesiurheiluun liittyviin kysymyksiin

8. Päivitämme blogiamme mahdollisimman usein, jotta Te asiakkaat saatte mahdollisimman paljon uutta tietoa tuotteistamme.

9. Löydät sivuiltamme useita eri oppaita, joiden avulla tuotteiden valinta on helppoa.

10. Nopea toimitus. Keskimäärin kaikki tilaukset ovat perillä 1-3 arkipäivää tilauksesta, jos kyseessä on varastotuote. Tilaustuotteilla keskimääräinen toimitusaika on 7-10 arkipäivää tilauksesta.