yritys

vesiurheilu.fi yritys

Vesiurheilu.fi:n taustalla on vesiurheiluaktiivien maahantuontiyritys, Finwake Oy, jonka kotipaikka on Mikkeli. Tuomme itse maahan maailman johtavien vesiurheiluvälinevalmistajien tuotteita, mm. Jobe ja Saimaa SUPeja, Obrienia, Hyperliteä, sekä Cressiä. Tiimimme harrastaa vesiurheilua lähes kaikissa muodoissaan ja testaa itse suurimman osan välineistämme, joten älä epäröi kysyä apua!

Toimimme myös jakelijana yrityksille, joten jos olet kiinnostunut jälleenmyynnistä, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme 045 - 8417744 / info@vesiurheilu.fi

Tuotteet lähetetään pääosin Suomen varastosta nopein toimituksin. Verkkokaupastamme löydät kokonaisvaltaisen valikoiman laadukkaita vesiurheilutuotteita, joissa yhdistyvät pitkä tuotekehitys sekä järkevät hinnat. Meillä saat oikeaan hintaan sinun käyttöösi sopivat tuotteet, joissa hinta ja laatu kohtaavat sekä hyvää palvelua ja nopeata toimitusta!

Missionamme on tuoda vesiurheiluharrastusta paremmin tunnetuksi.

Ostaminen verkkokaupastamme on turvallista kaiken maksuliikenteen tapahtuessa SSL-suojatussa yhteydessä. Maksuvälityspalvelunamme käytämme finanssivalvonnan alaista Checkout Finland Oy:tä, joka näkyy myös maksun saajana maksaessasi ostostasi.

Virkistävin vesiurheiluterveisin,
vesiurheilu.fi tiimi

Finwake Oy
Y-tunnus: 2461585-1
Kotipaikka: Mikkeli

OTA yhteyttä

Voit ottaa yhteyttä oheisella lomakkeella, sähköpostitse, Whatsappilla, chatin kautta tai puhelimitse mikäli tarvitset apua missä tahansa verkkokauppaamme, tuotteisiimme, vesiurheilulajeihin tai -tapahtumiin liittyvissä asioissa. Autamme mielellämme!

Puhelin:
045 841 7744 (arkisin 8-16)

Sähköposti:
info@vesiurheilu.fi

yhteydenottolomake

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.