Saimaa SUP

Ilmatäytteinen Saimaa SUP lautamallisto on suunniteltu Suomessa perustuen vuosikymmenen suppailukokemukseen sekä lukuisten eri ulkomaalaisten mallien testikokemuksiin. Kertyneen tietotaidon ja seitsemän vuoden aikana kerätyn asiakaspalautteiden avulla Saimaa SUP mallistoon on valittu viisi suomalaisille sopivinta ilmatäytteistä sup-lautaa. Laudat ovat valmistettu kolmella erilaisella tekniikalla, joilla olemme saaneet hinnan ja laadun kohtaamaan parhaiten kullekin kohderyhmälle.

Ensikertalaisille ja satunnaisille mökkisuppaajille suunnatut Lily- ja Pike sup-laudat ovat helppo ja edullinen valinta aloittaa suppailuharrastus. Sup-laudat ovat helppo pumpata täyteen, kivoja käsitellä pienellekin henkilölle ja pieni lenkkeilykin onnistuu mainiosti. Pike-lautaan on mahdollista hankkia myös kanoottipenkki ja -mela, joten laudat sopivat varmasti koko mökkiporukalle! Laudoissa kahden vuoden takuu.

Useissa testitapahtumissamme olemme huomanneet monen suppailua harkitsevan henkilön pelkäävän kaatumista laudalla, mikä on aivan turhaa – kaikilla Saimaa SUP laudoilla normaalilla tasapainolla varustettu ensikertalainenkin pääsee oikealla tekniikalla kuivana rantaan. Halusimme kuitenkin mallistoon laudan, jolla suppailu on superhelppoa – näin syntyi Saimaa SUP Bass. Keskitason hintaluokan Bass on suunnattu omaa tasapainoaan turhaan epäileville ja isommille suppaajille. Malliston levein ja vakain lauta on valmistettu vahvalla kaksikerrosrakenteella ja soveltuu kovaan käyttöön ja vaikka lapsikatraan tai ison koiran kyyditsemiseen! Leveydestään huolimatta lauta on muotoiltu siten, että liuku on hyvä ja lenkkimelontakin onnistuu mukavasti. Laudassa on reilu 130kg kantavuus ja kahden vuoden takuu.

Monella suomalaisella löytyy jo ensimmäinen suppilauta ja suppikärpäsen puraisemana harkitaan toista lautaa perheeseen. Jotkut myös tietävät heti, että suppailusta tulee pitkäaikainen harrastus ja ovat valmiita satsaamaan jo ensimmäiseen lautaan. Heitä varten on suunniteltu koko perheen Saimaa SUP Sun ja lenkkimelojan unelma Saimaa SUP Moon, jotka ovat myös sarjan lippulaivamallit. Sun ja Moon haastavat maailman johtavien brändien laudat ominaisuuksillaan (erittäin vahva ja jäykkä Fusion PVC-materiaali) ja varusteillaan (hiilikuituvartinen mela, pikalukittava työkaluvapaa evä) sekä sopivat kestävyydeltään erinomaisesti myös vuokrakäyttöön. Kolmen vuoden takuu ilman rekisteröintiä.

Valitsemalla Saimaa SUPin valitset myös hyvän kotimaisen palvelun ja asiantuntevat sekä nopeat vastaukset mihin tahansa suppailussa askarruttavaan asiaan!