BLACK FRIDAY FAQ JA UKK

Black Friday 2022 Vesiurheilu - SUP-laudat


1. MILLOIN BLACK FRIDAY 2023 ON?

V: Black Friday 2023 on virallisesti perjantaina 24.11.2023.

2. MILLOIN BLACK FRIDAY TARJOUKSET TULEVAT NÄKYVIIN?

V: Vesiurheilu.fi verkkokaupan Black Friday 2023 tarjoukset tulevat näkyviin maanantaina 20.11.2023.

3. MISTÄ NÄEN BLACK FRIDAY TARJOUKSET?

V: Näet kaikki vesiurheilu.fi verkkokaupan Black Friday tarjoukset etusivulta alkaen 20.11.2023 klo. 10.00. 

4. KUINKA KAUAN BLACK FRIDAY TARJOUKSET OVAT VOIMASSA?

V: Vesiurheilu.fi verkkokaupan Black Friday 2023 tarjoukset ovat voimassa tiistai-iltaan 28.11.2023 klo. 23.59 saakka.

5. ONKO BLACK FRIDAY TUOTTEILLA SAMA TOIMITUSAIKA KUIN NORMAALISTI?

V: Kaikilla Black Friday tarjous tuotteilla on sama toimitusaika kuin normaalisti, eli 1-3 arkipäivää. Vastaanotamme Black Fridayn aikana paljon tilauksia, joten toimitusaikamme saattavat joissain tapauksissa hieman viivästyä normaalista. Pyrimme kuitenkin normaaliin toimitusaikaan. 

6. VOINKO OSTAA USEAMMAN BLACK FRIDAY TUOTTEEN VAI ONKO OSTOMÄÄRIÄ RAJOITETTU?

V: Osaa tarjoustuotteita on reilusti, mutta rajoitettuina erinä, joitain tuotteita taas vain muutamia kappaleita. Meillä ei kuitenkaan ole rajoituksia ostomäärille. 

7. VOINKO TILATA LASKULLA TAI OSAMAKSULLA MYÖS BLACK FRIDAY OSTOKSET?

V: Kyllä. Meillä on käytössä kaikki yleisimmät maksutavat, sekä myös OP-lasku sekä Walley lasku ja osamaksu, jolloin saat laskun vasta tilauksen tuotteet vastaanotettuanne. 

8. ONKO BLACK FRIDAY TUOTTEILLA PALAUTUS-JA VAIHTO-OIKEUS?

V: Kaikilla Black Friday tuotteilla on normaali palautus- ja vaihto-oikeus. Vaihto on aina maksuton. Kampanjatuotteiden palautus tapahtuu asiakkaan omalla kustannuksella tai käyttäen Finwake Oy palautussopimusta Matkahuollon kauttajolloin tilauksen summasta vähennetään 8,50€ todelliset palautuskulut. Lisätietoja vaihdosta ja palautuksista asiakaspalvelustamme, info@vesiurheilu.fi tai 045-8417744. 

9. MISTÄ TIEDÄN ETTÄ TILAUS ON MENNYT LÄPI JA TUOTE ON VARMASTI MINULLE VARATTU?

V: Saat aina meiltä tilausvahvistuksen kun olemme saaneet tilauksesi. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Jos tilausvahvistusta ei jostain syystä kuitenkaan tule, tarkistathan roskapostin. Jos tilausvahvistus ei ole roskapostissakaan, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme info@vesiurheilu.fi. Black Fridayn aikana useat tarjoustuotteet ovat erittäin suosittuja ja voi olla, että muut asiakkaat haluavat ostaa samaa tuotetta samaan aikaan kanssasi. Tämän vuoksi suosittelemme että viimeistelet tilauksesi nopeasti, jotta saat varmasti haluamasi tuotteet.

10. MAKSAMINEN EI ONNISTU, MITÄ TEEN?

V: Black Fridayn aikana maksuntarjoajien palveluissa voi olla ajoittain ruuhkaa, joten tämä voi vaikuttaa maksun läpi menemiseen. Voit myös kokeilla tehdä tilauksen toisella internetselaimella. Jos nämä eivät auta, voit olla meihin yhteydessä info@vesiurheilu.fi .