Ostoskori

Sulje

Maksutavat

Ostaminen verkkokaupastamme on turvallista kaiken maksuliikenteen tapahtuessa pankkien ja luottolaitosten käytössä olevalla salatulla SSL (Secure Socket Layer) -yhteydellä. Maksuvälityspalvelunamme käytämme suomalaista finanssivalvonnan alaista Checkout Finland Oy:tä (y-tunnus 2196606-6), joka näkyy myös maksun saajana maksaessasi ostostasi verkkopankissa.

Verkkopankki. Checkout tuo käyttöösi kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout -maksunvälityspalvelu välittää maksusi meille ja näkyy saajana maksaessasi ostostasi verkkopankissa.
Pankkipainikkeet


Maksut luottokorteilla. Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla, joita ovat Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Maksaessa asiakkaalla ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.
Mastercard  VisaJousto
 on maksutapa, jolla voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com
   Jousto osamaksu

Collectorilla asiakas saa automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Asiakas voi maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta asiakkaalla voi olla jopa 60 päivää aikaa maksaa laskunsa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.

Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 2000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 48 kk. Nimellinen vuosikorko on 19,2 %. Laskun saadessaan asiakas voi valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee hänen laskustaan. Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 1,60 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta.

collector